x

Medina og Christopher sammen igen

Medina og Christopher sammen igen

Da Medina og Christopher i nytårets mulm og mørke gik fra hinanden, lød der ramaskrig fra så godt som alle medier herhjemme. Danmarks hotteste par – ja, det var de nok. Og siden har de bevist, at de også kan hver for sig – og er vel nok de største på den danske popscene lige nu – stærkt flankeret af den allestedsnærværende Rasmus Seebach.

Men nu kan popfans over det ganske land igen få syn for sagn, når Medina og Christopher går på scenen til en dobbeltkoncert i Den Fynske Landsby 30. august, præsenteret af JVB Concerts og Radio Klubben. Det bliver en aften med hit på hit fra de to pop-darlings, der har CV'et fyldt op med landeplager som "Kun for mig", "Velkommen til Medina" og "Told You So" og "Crazy" fra henholdsvis Medina og Christophers hånd.

- Det kan kun blive godt. Medina og Christopher har stået bag en lang række store hits, og det har gjort dem til to af de mest markante kunstnere på den danske popscene i de seneste år. Og det er ikke kun på deres albums, at de gør det fantastisk, for de har også begge to ry for at være fremragende på en scene, lyder det fra JVB Concerts' Tue Kempf.

Og mon ikke publikum bliver draget af Medinas ekstravagante sceneshow og Christophers charmerende nærvær, når de begge går på scenen den 30. august.

Billetsalget starter i morgen, torsdag den 5. juni klokken 10 – og du kan købe dine billetter ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA