x

Detaljer om Dansk Melodi Grand Prix 2007

Detaljer om Dansk Melodi Grand Prix 2007

Camilla Ottesen og Adam Duvå Hall er værterne, der skal styre næste års Melodi Grand Prix. Der er lagt op til en kæmpe fest med live transmittioner fra shows i Holstebro, Aalborg og Horsens.

Musikteatret Holstebro lægger ud med første semifinale fredag 26. januar. Aalborg Kultur og Kongres Center følger efter med den anden semifinale fredag 2. februar. Og endelig er Horsens klar med den store finale, der finder sted lørdag 10. februar i Forum Horsens.

Vil man ikke nøjes med at se Grand Prix på skærmen, men opleve festen live, så er det også på www.dr.dk/grandprix, at man kan se, hvordan man får fat i billetter til de tre shows.

I alt 16 sange skal konkurrere om titlen som vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2007. Af de otte sange i hver semifinale skal seerne via telefonafstemning vælge fire, der går videre til finalen. Blandt de otte sange, der ikke fik stemmer nok til at gå videre, skal DRs radiolyttere vælge yderligere to sange, som kommer med i finalen på wildcards. Det betyder, at der vil være i alt ti sange, der skal dyste i den store finale i Horsens.

Blandt deltagerne er blandt andre Anette Heick, Stig Rossen, Aud Wilken (kendt for "Fra Mols Til Skagen", vinderen fra 1995), James Sampson (billedet) og ikke mindst Me And My. Sidstnævnte kendes nok bedst som søstrene bag hittet "Dubidub" fra 1995. Med andre ord må årets voksen-MGP-line-up siges at bringe noget for enhver smag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA