x

Videonyhed: Pigerne snaver til Broadway Killers

Videonyhed: Pigerne snaver til Broadway Killers

Det danske rockband Broadway Killers er klar med deres selvbetitlede debutalbum, "Broadway Killers", den 25. august. Du kan se singlen "In Front Of You" her forneden og få en smag på de up&coming drenge. 

I en stil lig med blandt andet Foo Fighters og danske Black City er der ikke sparet på energien i "In Front Of You". Videoen begynder med, hvad der ligner et brast parforhold. Den kvindelige hovedperson kommer dog snart i bedre humør, som hun farter Berlin rundt med Broadway Killers. Der synges og spilles ... Og slutningen byder på et lidt uventet twist. 

Debutalbummet kan ses som udtryk for en dedikeret fanbase. Det er nemlig crowdfunded. Broadway Killers har i det forgangne år udgivet hele tre ep'er, og det er ikke kun almindelige mennesker, der kan regnes for fans. Det amerikanske punkrockband Bad Religion har taget de danske drenge under deres vinger og taget dem med på turné. Bad Religion er ikke i tvivl, de beskriver Broadway Killers som "et af de bedste nye bands for tiden." 

Forsanger Jakob Thalund Møller fortæller om bandets musik: 

"Jeg vil ikke knytte fine superlativer til vores musik. Det lader jeg andre om. Vores mål med den kommende plade er at forstærke vores tro på solid sangskrivning, enkelhed og det faktum, at tre mennesker stadig kan gøre en forskel med blot en guitar, en bas og et trommesæt. Verden stopper ikke med at rotere, fordi det her album rammer butikkerne, men forhåbentligt vil det vise, at The Jam ikke levede forgæves."

Tag med til Berlin på "In Front Of You" her:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA