x

The Psyke Project forstummer

The Psyke Project forstummer

Efter 15 år som band, fem album, ét splitalbum og to ep'er trækker det københavnske hardcore-metalband The Psyke Project stikket. Det skriver bandet på deres Facebook-side. De slutter dog med manér og holder en farvelkoncert i Pumpehuset den 3. oktober. Billetinfo følger snarest.

- Siden udgivelsen af "Guillotine" har det ikke kunnet være bedre at være medlem af The Psyke Project, hvorfor vi har valgt at stoppe her. Det lyder måske mærkeligt i jeres ører, men vi vil slutte, mens vi er på toppen, med fred i sindet, oprigtig kærlighed til musikken, og fra nu af fejre alle de gode stunder vi har delt sammen. De fleste af os har spillet i The Psyke Project i mere end halvdelen af vores liv, og derfor er det en svær beslutning. Men det føles, som om tiden er moden nu, lyder det i offentliggørelsen på bandets Facebook-side.

Bandet takker endvidere alle, der har dyrket dem på den ene eller anden måde - om det har været at udgive deres musik, købe den, ladet dem sove på deres gulve eller festet med dem.

Det fremgår tydeligt, at det har været mere end en musikalsk oplevelse at spille i The Psyke Project. I offentliggørelsen beskriver bandet også, hvordan de er gået fra at være unger, der boede hjemme hos deres forældre, til selv at være fædre. Det har med andre ord været en dannelsesrejse.

Selvom bandet ophører, lover medlemmerne dog at fortsætte deres virke på musikscenen. Du kan læse den fulde offentliggørelse her.

The Psyke Project spillede en dobbeltkoncert på årets Roskilde Festival med Helhorse. Annonceret som "Helhorse vs. The Psyke Project" spillede de to bands sig til fem stjerner hos GAFFAs anmelder Keld Broksø. Bandets sidste udspil "Guillotine" udkom sidste år, og det modtog tre stjerner af GAFFAs Keld Rud under overskriften: "Helvede slippes løs."

Vi slutter herfra med "Only I Remain":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA