x

Nye navne til Smukfest Copenhagen

Nye navne til Smukfest Copenhagen

For første gang har Smukfest bredt sig til København, hvor festivalen præsenterer to endagsarrangementer torsdag og fredag i denne uge på 10-Øren på Amager. Programmet består af en række af de kunstnere, der optrådte til sidste uges festival i Skanderborg, blandt andre Rasmus Seebach, Nephew og Pet Shop Boys (billedet), og her i sidste øjeblik har festivalen programsat en række nye navne.

Torsdag får festivalen således besøg af Chili Klaus, der har stærke peberfrugter med, og trommefænomenet Kalles World Tour. Fredagens tilføjelser tæller Kongsted, Peter Sommer og dj Kenneth Riis, der alle optræder på verdens største Amagerhylde.

Mange af de optrædende fik flotte anmeldelser i sidste uge i Skanderborg. GAFFA tildelte således både Magtens Korridorer, Nephew og Pet Shop Boys fem stjerner. Om Pet Shop Boys skrev vi blandt andet: 

"Efter den første håndfuld numre kom to dansere, en mand og en kvinde på scenen, iført noget, der lignede bøffelhoveder med horn. De dansede en smule usynkront, men ellers godt, og de kom til at udgøre en stor del af showet under resten af koncerten, der bød på adskillige kostumeskift både for Pet Shop Boys og to de dansere. Et par numre senere Tennant og Lowe også fået bøffelhoveder, dog af et mere moderne, metallisk tilsnit, og havde også nået at skifte til sorte jakkesæt. Senere stod den efter endnu et lynhurtigt tøjskift på sølvfarvede jakkesæt kombineret med diskokugle-hatte, hvorpå lys blev kastet ned og reflekteret ud på publikum. En yderst fiffig effekt."

Find hele GAFFAs Smukfest-dækning her

Find billetter til Smukfest Copenhagen her

Programmet ser nu ud som følger:

TORSDAG

14.00 Dørene åbnes
15.00 CHILI KLAUS – CHILISMAGNING (FRA AMAGERHYLDEN)
15.45 CHRISTOPHER
17.15 KALLES WORLD TOUR (LIVE FRA AMAGERHYLDEN)
18.00 RASMUS SEEBACH
20.30 Pladsen lukker

FREDAG

13.00 Dørene åbnes
13.45 KONGSTED (LIVE FRA AMAGERHYLDEN)
15.00 BO EVERS
15.10 S!VAS
15.20 UKENDT KUNSTNER
16.00 MAGTENS KORRIDORER
17.30 PETER SOMMER (LIVE FRA AMAGERHYLDEN)
18.00 KATO & FRIENDS
19.30 DJ KENNETH RIIS (LIVE FRA AMAGERHYLDEN)
20.15 NEPHEW
21.30 DJ KENNETH RIIS (LIVE FRA AMAGERHYLDEN)
22.15 PET SHOP BOYS
01.00 Pladsen lukker

Se Pet Shop Boys fremføre Village Peoples store hit "Go West": 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA