Nyhed

Mejlgade for Mangfoldighed afholder trøste-koncert

Den aarhusianske kulturfestival er beklageligvis aflyst, men du kan opmuntre dig med, at Pre-Party koncerten ikke afblæses

I dag var det meningen, at eventet "Mejlgade for Mangfoldighed Pre-Party" skulle skyde kulturfestivalens i gang. Men der er kommet ændringer i planerne. GAFFA bragte i går den kedelige nyhed om, at den populære kulturfestival er blevet aflyst af sikkerhedsmæssige årsager.

Festivalen har talent for at tiltrække store navne, og sidste år spillede kunstnere som: Sekuoia og Schultz & Forever se frem til navne som Ice Cream Cathedral (billedet), Amanda Bøg og Sjakket.

På trods af afblæsningen kører dette event videre. Blot med lidt finjusteringer laves det til en trøste-koncert. Forfesten er fra kl. 18.00 og holdes uden for koncertstedet Radar, hvor festlighederne efterfølgende vil fortsætte. Der vil bandet SNEAK PEEK, som spiller rock og jazz med en antydning af fusion musik spille.


Så de knuste drømme om en aflyst festval vil ikke stoppe dette event, som der også står på begivenhedens Facebook-side. Indtil videre deltager omkring 906 personer. Programmet og flere informationer om evntet kan du finde på Facebook-siden.

Du kan tænke tilbage på sidste år og høre Schultz and Forever fra sidste år her:

 

 


ANNONCE