Nyhed

PREMIERE: Schultz & Forever overholder forsamlingsforbud i smuk video

GAFFA.dk – alt om musik

Relationen mellem kunstner og publikum er ganske særlig

Det danske indie-pop-navn Schultz & Forever alias sanger og sangskriver Jonathan Schultz udgav 13. marts sit andet fuldlængdealbum, Declaration of Love. Desværre udkom albummet præcis samtidig med, at Danmark lukkede ned, og udgivelsen fik derfor måske ikke helt den opmærksomhed, den fortjente – og Schultz & Forever måtte udskyde sine planlagte koncerter.

Til gengæld har Schultz & Forever tænkt kreativt i sin ufrivillige isolation, og han har derfor indspillet en smuk video, hvor han spiller sangen "Everybody Hates Him" fra det nye album for i alt fem personer i yderst æstetiske omgivelser. Nemlig Bellevue Teatret i Klampenborg, tegnet af Arne Jacobsen, indviet i 1936 og et af landets fornemste eksempler på Bauhaus-arkitektur. Bygningen blev fredet af Kulturarvsstyrelsen i 1988. Se videoen ovenfor.


"Everybody Hates Him" er en sang om mental isolation, og den passer dermed godt til den særlige situation, som verden har været ramt af de sidste fire måneder. Jonathan Schultz fortæller om “Everybody Hates Him”:

“Sangen handler om en ven, som er udstødt fra en vennegruppe, men som jeg-fortælleren fra den samme gruppe stadig holder af. Vennen finder romantisk kærlighed, som på den måde udfylder vennens sociale hul”.

Det bevidst sparsomme publikum – så forsamlingsforbuddet blev overholdt – sætter relationen mellem kunstner og publikum på spidsen, for hverken dem på scenen eller dem i salen kan gemme sig for hinanden, når der ikke er flere i rummet.


Videoen er produceret af Ophav Film, der blandt andet har stået bag videoer for Barselona, Coco O, Fraads, Awinbeh og senest også alle live-sessions fra Egeskov Slot i forbindelse med Heartland Prxjects Stage @ Home. Lyden på videoen er mixet af Jacob Brøndlund.

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Heartland Festival afholder online-koncerter

Schultz & Forever kan opleves live for et forhåbentlig lidt større publikum den 3. september på Vegas Ideal Bar (København) og 4. september på Tape (Aarhus).


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eksistentialistisk opgør og nostalgisk vellyd

 

 


ANNONCE