x

Federline vinder brydekamp

Federline vinder brydekamp

Kevin Federline ser ud til at have lagt sin rapkarriere midlertidigt på hylden, og vil nu i stedet fokusere på et job, hvor han kan bruge sine smarte dansemoves og store mund – nemlig professionel brydning.

K-Fed var i ringen i går for første gang til Monday Night Raw, der blev sendt live fra Miami og blev overværet af blandt andet basketstjernen Shaquille O'Neal. Britney Spears' kommende eksmand var i ringen mod John Cena, der ud over at være en af sportens store stjerner også er skuespiller og har udgivet rappladen "You Can't See Me".

De to har tidligere haft et opgør, hvor Federline overværede en kamp, og derefter slog Cena med et mesterskabsbælte, og nu var det så tid til at få afgjort deres fejde.

Det lykkedes undervejs i kampen for Federline at få Cena i en Fuld Nelson. Men sejren kom først da Cenas primære rival Umaga hoppede op i ringen og slog Cena i gulvet med hans eget mesterskabsbælte. Derefter skulle Federline bare lægge sig oven på Cena for at blive erklæret som vinder i sin første professionelle kamp.

Bagefter udtalte K-Fed om sejren:

"Jeg chokerede verden, da jeg slog John Cena. Cena, jeg kan se dig. Du kan ikke se mig."

Cena fik dog det sidste ord, da han senere i udsendelsen fik fat i Federline og hev ham op på skuldrene og smed ham ned i måtten, så han ifølge MTV så ud som om han var K-Dead i stedet for K-Fed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA