x

Kashmir udgiver stor foto- og kunstbog

Kashmir udgiver stor foto- og kunstbog

Danske Kashmir har, gennem 20 år, mestret den vanskelige balancegang at være musikalsk nationalskat og samtidig forblive en ambitiøs kunstnerisk enhed i stadig udvikling. 6. oktober udgiver bandet en ambitiøs fotobog.

Det er dog ikke Kashmir selv der udgiver bogen, men firmaet Hørdum og Engelbreth, som en slags tribute til det danske band.  

Igennem et imponerende bagkatalog af udgivelser og koncerter har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, som musikalsk kollektiv, konstant skubbet grænserne for det gængse musikalske format med en vedblivende nysgerrighed, som har udmøntet sig i respekten fra en stor, trofast fanskare.

Kashmirs musik har fra første tone været ledsaget af en omfattende visualitet, som bandet har arbejdet på med samme selvfølgelighed og kreative ildhu som deres sange. For dem kommer de to udtryk fra samme kilde og hænger uløseligt sammen, og for publikum har den Kashmirske billedverden løftet musikken yderligere.

"Kashmir – Loguebook" er en smukt designet bog, der viser et tværsnit af Kashmirs univers gennem bandets artwork, plakatkunst, T-shirtdesigns, videoer, scenografier og ikoniske objekter som guitarer og personlige notesbogsopslag. Bogen indeholder også et omfattende arkiv af hidtil usete billedserier fra fotograferne Søren Solkær Starbird, Per Morten Abrahamsen, Bjørn Bertheussen, Steen Tronsgaard, Morten Rygaard, Carsten Bundgaard, Martin Dam Kristensen, Robert Lund, Nicolai Bejder og Mads Hagedorn.

"Kashmir – Loguebook" er ikke kun en guldgrube for den inkarnerede Kashmirfan, men også en essentiel og imponerende udgivelse for læseren, der interesserer sig for rockkultur, kunst, fotografi eller design.

Bogen kan købes på gaffashop.dk i to forskellige eksemplarer. Den ene i en limited edition-udgave, hvor bogen bliver leveret i en specialproduceret æske med tilhørende serigrafi/litografi af bandet. Alle limited edition-eksemplarer er signerede og nummererede og findes kun i 150 eksemplarer. Der er også mulighed for at købe et eksemplar, hvor ovenstående ikke er inkluderet til en billigere pris.

Se bogen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA