x

Pharrell-koncerten: Se publikums bedste billeder

Pharrell-koncerten: Se publikums bedste billeder

I fredags indtog en af nutidens største hitmagere København og leverede varen foran tusindvis af fremmødte i Forum. Det 41-årige ikon formåede at imponere de fremmødte og i den grad også GAFFAs Sohail Hassan, der havde fået til opgave at sætte ord på den sjældne oplevelse. Han kvitterede med fem ud af seks stjerner under overskriften "Hitmageren spreder lykke". Han skriver:

"Pharrell forklarede, at budskabet i aften var at turde skille sig ud og være anderledes. Ydmyg, som han er, sagde han, at han ikke vil tage æren for de mange hits gennem årene. Det skyldes ifølge ham samarbejdet med talentfulde mennesker og mest af alt fansene. (…) For at sige det mildt var det simpelthen rystende fedt at høre disse geniale produktioner for fuldt knald, og det fungerede faktisk fint med Pharrell live og de originale artister som playback."

Som lovet kan du herunder se et udpluk af publikums bedste billeder fra fredagens koncertoplevelse. At bedømme ud fra kommentarerne på Instagram var de fremmødte yderst tilfredse med Pharrells optræden – i modsætning til flere medier, der var knap så gavmilde i deres bedømmelse.

Vinderen af vores konkurrence har fanget Pharrell Williams i et øjeblik, hvor hans drengede charme virkelig skinner igennem. Stort tillykke til @guvanna, der nu har fornøjelsen af at spendere 400 kroner i GAFFA Shop. Vi håber, du smider et billede op af dine indkøb, når du har besluttet dig. Til alle jer andre: Tusind tak for jeres bidrag.

Vinderbilledet

Publikumsbilleder

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA