x

Se ny video med Eminem og Sia-sang

Se ny video med Eminem og Sia-sang

Den nye single "Guts Over Fear" med Eminem og Sia er en forsmag på Eminems kommende to-cd's opsamlingsalbum, "Shady XV" og også med på soundtracket til den kommende Denzel Washington-film, "The Equalizer". På den ene cd på kompilationen vil der være en samling af Eminems største hits, hvor cd nummer to vil indeholde nyt materiale fra kunstnere, som er signet på Eminems pladeselskab, Shady Records Label. Du kan høre den nye "lyric video" – altså hvor du kan se sangteksten i kreativ grafisk udformning – til sangen nederst på siden.

Det nye album er fastlagt til at blive offentliggjort den 28. november og indeholder bidrag fra Slaughter House, Bad Meets Evil (Royce Da 5´9"og Eminem), D-12 og Yelawolf.

Albummets titel "Shady XV" henviser til det faktum, at albummet er Shady Records Labels 15. udgivelse i selskabets 15 år lange historie og levetid. Eminem grundlagde pladeselskabet i 1999, sammen med sin manager Paul Rosenberg, og har blandt mange andre udgivet albums for 50 Cent og Obie Trice.

Tidligere på måneden kom Eminem i Guinness Rekordbog med sit nummer "Rap God", som blev anerkendt for at være den hitsingle nogensinde, der indeholder flest ord. Sangen indeholder 1.560 ord, spyttet ud på seks minutter og fire sekunder.

Se den nye "lyric video" med nummeret "Guts Over Fear" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA