x

Lana Del Rey giver koncert på kendis-kirkegård

Lana Del Rey giver koncert på kendis-kirkegård

På trods af, at Lana Del Rey for nyligt aflyste sin optræden i BBC Radio på grund af sygdom, har hun netop annonceret to koncerter på en kendt Hollywood-kirkegård næste måned. Datoerne er den 17. og 18. oktober på The Hollywood Forever-kirkegård, skriver nme.com. 

Ifølge Hollywood Forevers egen hjemmeside er kirkegården "det sidste hvilested for flere af Hollywoods grundlæggere og stjerner end noget andet sted i hele verden." Hollywood Forever holder jævnligt kulturelle arrangementer og koncerter med kendte artister. På hjemmesiden kan du få overblik over de forskellige events, og derudover kan du klikke dig frem til et bibliotek af de kendte begravede og se, hvor de "hviler i fred" på et site-map.

Alt fra skuespillere og musikere til forfattere og producere ligger begravet på kirkegården. Dee Dee Ramone og Johnny Ramone fra punkrock-bandet Ramones ligger begge begravet på Hollywood Forever-kirkegården. Førstnævnte døde af en overdosis i 2002, efter mange års afhængighed af heroin og blev 51 år. Johnny Ramone døde af prostatakræft i 2004 og blev 55 år. 

Du kan læse et eksklusivt portræt, som GAFFA lavede i år i juni måned. Det var i forbindelse med Tommy Ramones død. Han var den sidste af medlemmerne i bandet og døde af kræft.

Lana Del Rey gæstede Danmark sidst til NorthSide Festival og fik fem stjerner af GAFFA. En "Opløftende optræden fra den køllige newyorker" var nogle af ordene, som sangerinden fik med på vejen. Læs hele anmeldelsen her.

Del Rey frigav i juni sit andet album "Ultraviolence", som fulgte op på debutalbummet "Born To Die". Du kan høre et af sangerindens mest kendte numre, "West Coast" fra hendes seneste album her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA