x

Se Mastodon i tung twerking-video

Se Mastodon i tung twerking-video

Mastodon har netop offentliggjort en spritny musikvideo, benævnt "Motherload". Musikvideoen tvinger twerking op i en helt ny liga, hvor de færreste kan følge med. Vil du have success inden for musikbranchen, så er opskriften efterhånden lige så nem som spaghetti med kødsovs. Træk det meste af tøjet af, ryst din røv til ugenkendelighed og nyd derefter et liv i luksus og rigdom.

Ovenstående kan af nogen opfattes som en mild overdrivelse, men tendensen er ikke desto mindre klarere end glas. Twerking er kommet for at blive, men det amerikanske metalband Mastodon lader i deres nye musikvideo "Motherload" tætbyggede mørke kvinder sætte helt nye standarder for dansen.  

Der er ingen tvivl om, at Troy Sanders, Brent Hinds, Bill kelliher og Brann Dailor har nydt at indspille denne video. De fire følgesvende er bogstavelig talt omringet af numsedansende kvinder igennem hele sangen. Om de twerkende kvinder er nok til at gøre "Motherload" til et hit, vil vi lade dig om at bedømme, men en ting er dog sikkert, og det er, at videoen er fuld af hud.

Tag en søsygepille og spænd sikkerhedsselen, for der er dømt bølgegang i Mastodons nye musikvideo til nummeret "Motherload" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA