x

Primal Scream-frontmand i kamp mod larm

Primal Scream-frontmand i kamp mod larm

"Jeg fandt det repetitive forstyrrende, og jeg var ude af stand til at sove på grund af det."

Følgende kunne sagtens være taget fra en anmeldelse af Primal Scream-pladen "XTRMNTR", men ironisk nok er det udtalt af Primal Scream-frontmanden Bobby Gillespie selv om en lokal pub, som spiller høj musik efter midnat.

Den engelske sanger, der ikke er ubekendt med sene pub-besøg og det at larme, stod i spidsen for en gruppe, der skulle sikre, at pubben The Alma i hans nabolag i nord-London ikke fik udvidet sin bevilling.

Gigwise skriver, at Gillespie i et brev til kommunen har brokket sig over, at der er kommet musik fra stedet efter midnat af "uacceptabel høj karakter". Der har desuden været en percussionist, der har spillet hen over pladerne (hvilket vi er enige i må have været vildt irriterende), hvilket havde afgivet frekvenser, der havde vibreret i Gillespies børns soveværelse.

Gillespie luftede desuden sin frygt for, at ville pubben få udvidet sin åbningstid, ville det forstyre freden og tiltrække larmende, fulde folk, der ville være lige så forstyrrende som musikken.

Byrådet gav Gillespie ret og har nu lavet en aftale, der hedder, at The Alma kun må spille høj musik en gang om måneden.

Ironien var dog ikke helt tabt på de ansatte hos The Alma, der indrømmede, at stedet var ganske populært, men samtidigt hævdede, at de ikke havde for vane at spille høj musik til klokken et.

Vi er nu spændte på, om opfølgeren til "Riot City Blues" bliver en rar lounge-plade, eller om Gillespie stadig er frisk på larm, så længe det ikke foregår i hans eget nabolag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA