x

Årets X Factor-vindere går fra hinanden

Årets X Factor-vindere går fra hinanden

I år var det for første gang en gruppe, nærmere betegnet duoen Anthony Jasmin, der vandt finalen i den danske afdeling af talentshowet X Factor. Det skete for præcis syv måneder siden, med Thomas Blachman som coach – også hans første sejr i showet – men allerede nu er duoen gået i opløsning. På Facebook skriver de:

"Tusind tak for al den støtte, I har givet os. Det har været en sjov oplevelse, og vi har haft en fantastisk rejse, siden X Factor startede. Vi har vundet X Factor, vi har været i Hollywood (med produceren John Shanks, en del af vinderpræmien, red.), vi har ligget nummer 1 med "Do-Ya" (vindersangen fra X Factor, red.), vi har mødt en masse dejlige mennesker, vi har udgivet en ep (også en del af vinderpræmien, i øvrigt med den nu noget upassende titel "Stick Togehter", red.) og spillet en masse koncerter rundt omkring i hele Danmark. Det har været skide sjovt!" skriver duoen og fortsætter:

"Vi er blevet gode venner, men har besluttet os for at gå hver vores musikalske veje. Vi skal færdiggøre skole og finde ud af, hvilken retning vi vil gå, både musikalsk og personligt. Vi kan ikke forestille os, at vi ikke stadig snakker sammen om 10 år, men lige nu er vi nødt til at fokusere på noget andet end 'Anthony Jasmin'. I er de bedste – tak for alt! Kærlig Hilsen AJ"

Den 20-årige Anthony Lopez og den 15-årige Jasmin Dahl stillede op til showet som solister, men blev kasseret i den kategori og i stedet sat sammen til en duo af Thomas Blachman. Som duoen Anthony Jasmin endte de i finalen, hvor de vandt over Lucy Mardou og Henriette Haubjerg.

DR tager hul på ottende sæson af X Factor til januar, hvor dommertrioen som i år og som i de to første sæsoner består af Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee.

Se musikvideoen til Anthony Jasmins nu uaktuelle sang "Stick Together":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA