x

Guns N' Roses: Ny musik næsten færdig

Guns N' Roses: Ny musik næsten færdig

Axl Rose og Guns N' Roses har efterhånden bevist, at det kan tage sin tid at lave et album. Nu har bandets keyboardspiller, Dizzy Reed, dog løftet sløret for, at en opfølger til "Chinese Democracy" fra 2008 næsten er færdig. Det skriver engelske NME.

"Der er en masse materiale, der allerede er indspillet, og jeg tror, at det næsten er ved at være færdigt, og så kan vi sidenhen udvælge, hvilke sange der passer godt med andre sange. Så det er undervejs. Det bliver forhåbentligt snart udgivet," fortæller Reed til VH1 Radio Network's Dave Basner.

I juni afslørede Axl Rose, at det legendariske rockband havde to album på vej. Dengang sagde han:

"Vi indspillede en masse ting, før 'Chinese' kom ud. Vi har arbejdet mere på nogle af disse ting, og vi har skrevet nogle nye ting. Men kort sagt har vi, hvad jeg kalder anden halvdel af 'Chinese'. Den er allerede indspillet. Og så har vi et remixalbum skabt af sangene fra 'Chinese'. Det har også været klar et stykke tid."

Om det er dette materiale, Dizzy Reed refererer til, vides dog endnu ikke. Det kunne dog tyde på, at der ikke går 15 år mellem album i denne omgang. Efter den lange ventetid var forventningerne selvsagte store til "Chinese Democracy". Albummet kunne dog ikke løfte den tunge arv efter L.A.-rockernes legendariske debut og måtte nøjes med at få to stjerner tildelt af GAFFAs Keld Rud. Han konkluderede i sin anmeldelse:

"Chinese Democracy rummer trods alt en fascinationskraft, der kan sammenlignes med fordum tiders freakshows. Den bygger på én gang på afsky og forundring over, at noget så uharmonisk og samtidig modsætningsfyldt kan eksistere."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA