x

Se flammende hitsingle fra nyt stjerneskud

Se flammende hitsingle fra nyt stjerneskud

Københavneren Patrick Dorgan er debutant inden for soul-genren, og hans single "On The Way Down" har allerede lydt i radioen mange gange. Debutsinglen var P3's Uundgåelige for få uger siden.

Sangen handler om følelsen, der opstår, når man møder sin ekskæreste, og man selv er ovenpå, mens hun er "On The Way Down," som titlen lyder. Videoen er en såkaldt lyric-video, hvor vi ser instrumenter, vinglas, en væg med billeder og lignende, mens ordene fra teksten ruller hen over skærmen.

Da Patrick Dorgan var teenager, hørte han den danske crooner Asger Rosenberg (1939-2006) synge på et værtshus, og det vækkede nogle følelser, som satte sit præg på Dorgan. Sangeren, der var mærket af et langt og hårdt liv, formåede samtidig at være nærværende i sin optræden.

Oplevelsen blev et vigtigt musikalsk vendepunkt for Dorgan, der tilbragte de næste par år på værtshuse og lyttede til croonerens stemme. Det gjorde han, mens hans jævnaldrende venner spillede fodbold og lignende aktiviteter.

Nu har Patrick Dorgan selv indtaget scenen, og med sine koncerter på små københavnske spillesteder har han på kort tid skabt sig en fanskare.

Kort før udgivelsen af "On The Way Down" annoncerede Patrick Dorgan koncert på Ideal Bar, Vega i København, men efter at sangen var P3's Uundgåelige, blev billetterne revet væk. Dorgan vil ikke skuffe sine fans, så han forsøger sig nu med en ekstrakoncert. Derfor afholder Lille Vega nu en ny optræden med soulsangeren den 11. december. Billetter til koncerten kan købes via linket

Og i den nye video "bliver der tændt op i skærmpejsen", ifølge Patrick Dorgans Facebook-side. Se den her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA