x

Har du lavet Nordens bedste musikvideo? Så er det nu!

Har du lavet Nordens bedste musikvideo? Så er det nu!

Nordic Music Video Awards (NMVA) blev afholdt for første gang i maj måned i 2014 i Norges hovedstad Oslo på Sentrum Scene. Det er det eneste awardshow, som fokuserer på musikvideoer fra de nordiske lande. Konkurrencen har til formål at fejre musikvideoen som kunstform i Norden.

Over 500 videoer blev sendt ind det første år, og i slutningen af oktober blev det muligt at indsende sine videoer til årets show. Musikvideoerne skal være lavet i 2014, og konkurrencen er åben indtil den 15. januar, så nu er det ved at være sidste chance for at sende ind.

"I betragtning af, hvor mange film, vi fik i sidste år, har vi i år indgået et samarbejde med Film Freeway til registrering af film og ser frem til et samarbejde med i fremtiden. De indsendte videoer vil blive set og vurderet af en nøje udvalgt jury, og deres nomineringer vil så blive videresendt til vores dommerpanel. Vi er allerede godt i gang med planlægningen af ​​næste års arrangement og ser frem til at se, hvad der er sket i på musikvideo-fronten det forløbne år," udtalte NMVA-arrangørerne, da konkurrencen blev skudt i gang i oktober. 

Har du lavet årets bedste video? Du kan nemt sende din video via NMVAs hjemmeside. Du kan flere oplysninger om reglerne for konkurrencen via linket.

Sidste års vindere var videoer med blandt andre James Blake, Emilie Nicolas og Rosemary skabt af blandt andre Daniel Kragh-Jacobsen og Martin de Thurah.

Hvis du er lidt usikker på, hvad NMVA handler om – eller bare ønsker at tage et hurtigt tilbageklik på sidste års arrangement – opfordrer vi til at se denne film:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA