x

Grunge-ikonet L7 gendannet efter 14 år

Grunge-ikonet L7 gendannet efter 14 år

De originale medlemmer af det ikoniske grunge-band L7 har fundet sammen igen efter opløsningen i 2001.

Bandet offentliggør samtidig en Europa-tour, hvor de blandt andre besøger Azkena Rock Festival i Spanien den 19. juni og Hell Fest i Frankrig den 20. juni. Flere datoer bliver offentliggjort i morgen ifølge bandets hjemmeside.

Desuden er der en ny dokumentar på vej om L7 kaldet "L7: Pretend We're Dead", som ifølge pressemeddelelsen "tager seerne med på en rejse ind i 1990'ernes grunge-bevægelse, som tog verden med storm, og ind i bandet, der var med til at definere grungen som en hel generations genre."

Dokumentaren er ifølge presemeddelelsen kogt ned fra et omfattende materiale bestående af over 100 timers gamle hjemmevideoer fra bandet, optagelser fra koncerter, som ikke er set før og åbenhjertige interviews. "L7: Pretend We're Dead" følger bandets vej fra begyndelsen i 1985, til de nåede toppen af deres succes og endelig til bandets opløsning i 2001. Du kan støtte dokumentaren via crowdfonding her.

L7 blev dannet i Los Angeles i 1985. Gruppen bestod af Donita Sparks, Suzi Gardner, Jennifer Finch og Demetra Plakas. Bandet udgav deres debut "L7" i 1988. I 1992 fik de deres gennembrud med singlen "Pretend We're Dead" og albummet "Bricks Are Heavy". Deres sidste udgivelse var "Slap-Happy" i 1999. I alt udgav L7 seks albummer.

L7 annoncerede gendannelsen af bandet sammen med en morbid video, som du kan se her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA