x

GAFFA Shop åbnede i dag i København

GAFFA Shop åbnede i dag i København

I dag åbnede GAFFA en butik i hjertet af København, nærmere lokalt betegnet Larsbjørnsstræde 21. Kl. 10 blev dørene slået op, og herefter gik det slag i slag med besøgende og med salget. GAFFA shoppen er københavnernes første merchandisebutik for musikinteresserede. Varesortimentet indbefatter musik, bøger, dvd’er samt merchandise som T-shirts, huer, plakater, bælter, punge, vækkeure etc. med brands af kendte danske og udenlandske musiknavne.

GAFFA Shop blev etableret i 2004 som en ren netbutik, hvor magasinets læsere og netbrugere kunne købe herlighederne på nettet. I slutningen af 2005 åbnede den første fysiske butik i Århus, og her er det gået strygende med salget. Derfor har man besluttet at gøre kunsten efter i København og indvier nu en lignende butik med det samme vareudbud.

Kl. 14 blev der trangt i den lille shop i Pisserenden. En slange af musikentusiaster var mødt op for at se stilfulde Nephew, der var kommet for at signere deres netop udsendte biografi og dvd ”Familie Inc.”, som udkom på GAFFA Forlag tirsdag d. 6. feb. i år, og som naturligvis kan købes i shoppen.

Fans fra nær og fjern iklædt identiske Nephew-jakker, kasketter og lys-sværd kæmpede sig frem mod disken for at erobre autografer fra de feterede rockstjerner. Kommentarer som ”Simon, hvad er dit kælenavn?”, ”Dejlig koncert I spillede i går” og ”Med jer er jeg fortabt i helvede” strøg igennem luften. Der blev gloende hedt i biksen.
Midt i virvaret fik undertegnede et par kommentarer fra chefen for GAFFA Shop, Martin Jørgensen:

Hvorfor har I valgt at åbne en GAFFA shop i København?
– Det har vi, fordi der har været stor efterspørgsel på sådan en butik her. Vi sælger meget til københavnerne i vores netbutik og tænkte derfor, at det var på tide at åbne en butik i København, hvor folk kan gå ind og se varene på nærmere hold.

Hvordan er det gået med åbningen?
– Det er gået forrygende. Der har været mennesker herinde fra morgenstunden, heriblandt forskellige musikere. Folk har hygget sig, og der har været godt gang i salget. Og fedt med så mange Nephew-fans. Vi vil gerne have, at de skal komme tættere på musikerne. Det er derfor, vi laver sådan et Meet and Greet-arrangement, hvilket vi også vil gøre fremover med andre bands. Dem vil vi løbende annoncere i bladet og på hjemmesiden.

Hvad er dine visioner med GAFFA Shop?
– Mine visioner med butikken er, at opfylde det voksende behov for at dyrke fankulturen igennem merchandise, musiklitteratur og andet tilbehør for de stærkt musikinteresserede. Og så er GAFFA Shop et sted, hvor man altid kan hente sit GAFFA-blad, købe koncertbilletter fra GAFFA Billet og få kontakt til de folk som står bag magasinet.

GAFFA Shop Kbh: Larsbjørnsstræde 21
GAFFA Shop Århus: Vestergade 39

GAFFA Shop


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA