x

Shirley Manson skriver åbent brev til Kanye: Du er forkælet

Shirley Manson skriver åbent brev til Kanye: Du er forkælet

Shirley Manson, frontfigur i Garbage, har forfattet et åbent brev til Kanye West på Facebook, efter han forsøgte at afbryde Becks takketale til Grammy-uddelingen i weekenden. Selvom West kun skabte opstand et kort øjeblik, før han vendte tilbage til sit sæde, udtalte han dog senere til E!: "Jeg ved bare, at Grammy-showet, hvis de vil have ægte kunstnere til at komme tilbage, er de nødt til at stoppe med at lege med os. Vi vil ikke lege med dem mere. Og Beck er nødt til at respektere kunstnere, og han skulle have givet sin pris til Beyoncé." Du kan læse mere om episoden her og her.

"Kære Kanye West, det er DIG, som har travlt med at disrespektere kunstfærdigheden" indleder Manson sit åbne brev og fortsætter: "Du har ingen respekt for dit eget bemærkelsesværdige talent og, vigtigere endnu, nærer du ingen respekt for alle kunstneres talent, hårde arbejde og ihærdighed, når du på uforskammet og ondsindet vis går direkte efter en så gennemført og ydmyg kunstner som Beck. Det udstiller sig selv som både lille, smålig og forkælet."

Men skideballen endte ikke der, "I et forsøg på at reducere vigtigheden af et talent over et andet, latterliggører du alle musikere og musik fra alle genrer, inklusive din egen. Bliv voksen og lad være med at kaste dit legetøj omkring. Du får dig selv til at ligne et komplet fjols!". Sangerinden fik også tid til at give musikbranchens møgunge en lille praktisk information med på vejen: "P.S. Jeg er ret sikker på, at Beyoncé ikke har brug for, at du kæmper hendes kampe. Det ser ud til, at hun har ret godt styr på det selv."

Du kan høre den vrede sangerinde her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA