x

Smukfest melder udsolgt

Smukfest melder udsolgt

Danmarks Smukkeste Festival løber først af stablen den 5.-9. august, men oplyser allerede nu, at alle partoutarmbånd er solgt. Det er stadig muligt at købe enkeltdagsarmbånd til onsdag, torsdag, fredag og søndag. Der er dog kun få billetter tilbage til fredag, mens lørdagens armbånd er udsolgt. 

"Det er jo helt vildt og fantastisk, at vi har solgt alle vores partoutarmbånd hele fem måneder før, vi starter på Smukfest 2015. Sidste år satte vi rekord ved at have solgt det sidste partoutarmbånd den 1. april – og at vi skulle gøre det næsten en hel måned tidligere i år, har vi ikke engang turdet drømme om. Fra os alle på Smukfest skal lyde en kæmpe tak til vores publikum, for den tillid de hermed viser. Og ingen tvivl om, at vi har tænkt os at gøre alt, hvad vi kan for at lave en helt fantastisk og smuk fest, når vi til august åbner for den 36. udgave af Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg" siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub i en pressemeddelelse. 

Festivalens foreløbige program tæller kunstnere som La Roux, 10cc, Lenny Kravitz og Beck. Du kan se alle navne på programmet her. Hvis du er en af de heldige, der nåede at sikre dig en billet, så giv et opmuntrede klap på skulderen til de mindre heldige med nummeret "Synd For Dig" af Medina, som også gæster festivalen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA