x

Pladebutik i Aarhus drejer nøglen om

Pladebutik i Aarhus drejer nøglen om

Caféen og pladeforretningen Stardust har set sig nødsaget til at dreje nøglen om efter fem år på Klostergade i Aarhus.

"Det har været med tårer i øjnene, at vi har taget den svære beslutning at lukke Stardust. Desværre har der ikke været omsætning nok i caféen eller i pladebutikken til, at Stardust kan fortsætte, og vi må derfor kaste håndklædet i ringen," skriver ejerne, Jette Lykke og Juha Tamminen på deres Facebookside. Caféen åbnede i det røde og gule bindingsværkshus tilbage i 2010 og har både solgt café latte, bøger, cd'er og nye og brugte vinyler. "En kæmpe tak til alle jer, som har været med til at gøre en forskel i vores liv de sidste fem år, og ikke mindst til alle jer musikere, kunstnere, leverandører, frivillige og andet godtfolk. I var med til at skabe noget helt unikt!" lyder den endegyldige besked fra Jette og Juha. 

Den triste nyhed blev lagt op på Facebook i forgårs og har allerede høstet over 150 kommentarer fra kondolerende kunder, der blandt andet skriver: "Tak til jer! Det er mærkeligt, at det skal ende med underskud, når alt, hvad man har mødt fra jer, har været overskud." Du kan finde oplysningen om lukningen og sende din kondolence her

Butikken lukker endeligt lørdag den 21. marts, og inden da er der ophørsudsalg.

Også Odense er ramt af en pladebutikslukning, da Moby Disc netop har oplyst, at den også drejer nøglen om, efter 27 år. Læs mere om Moby Disc-lukningen her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA