x

Lørdagsbilletter til Roskilde Festival er udsolgt

Lørdagsbilletter til Roskilde Festival er udsolgt

Det bliver en frugtbar festivalsæson. Nu annoncerer Roskilde Festival, at endagsbilletter til lørdag den 4. juli er udsolgt. I fredags blev det offentliggjort at Paul McCartney gæster festivalen for første gang til sommer - netop om lørdagen. Salget af partoutbilletter går også så strygende, at årets festival har placeret sig i top tre over de bedst sælgende årgange nogensinde. 

"Billetsalget går rigtig godt. Vi ligger i top tre over de bedst sælgende årgange i øjeblikket, så nu kan vi allerede melde udsolgt af endagsbilletterne til om lørdagen, hvor Paul McCartney spiller. Selvom vi ikke har offentliggjort vores fulde program endnu, rykker salget af partout-billetter også rigtigt godt. Så vi er rigtig glade for tiden," udtaler Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde. 

Særlige campingmuligheder som Tenthouses, Rockwool Shelters og Get A Tent Central er ligeledes udsolgt. Festivalen har foreløbig offentliggjort 79 ud af 169 navne, og det fulde program afsløres i slutningen af måneden. Det foreløbige program inkluderer, ud over McCartney, navne som Disclosure, Pharrell Williams og Muse. 

Find billetter via GAFFA Live eller bestil GAFFA Camp inkl. opstillet telt og billetter her.

Indehavere af en lørdagsbillet kan se, hvad de har i vente, herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA