Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Fødselsdagsfest på en af Københavns bedste klubber, 8bit-fejring i Albertslund eller en newyorker på en kælderklub? Find vej til de bedste dansegulve her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


8 bit and beyond i Albertslund
Hvordan vrider man fantastisk musik ud af en lille GameBoy? Det kan man lære på en åben workshop på Forbrændingen torsdag, hvor 8bitklubben viser, hvor kreativ man kan være med de små spilmaskiner. Det foregår i Forbrændingens spritnye Mönt Arkade med 20 retrolicious arkademaskiner.

Workshoppen er en del af tre dage dedikeret til elektronisk musik på Forbrændingen, kurateret af den elektroniske musikfestival Strøm. Hele torsdagen er dedikeret til 8bit: om aftenen er der koncert med bandet La Belle Indifference, der også får store ting ud af små maskiner. Fredag er der koncert med Ice Cream Cathedral og First Hate (og Opiate dj'er). Og lørdag skrues der op for festen med Kenton Slash Demon (dj), Pernille (dj), Taragana Pyjarama (live) og Kasper Marott (live). Læs mere om de enkelte dage her: http://forbraendingen.dk/events/stroem-school-musik-med-spillemaskiner/

Hvad: Strøm på Forbrændingen
Hvor: Forbrændingen, Vognporten 11, Albertslund
Hvornår: 19. - 21. marts
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1067274713299242/



Fest til 10 om formiddagen
Der er vild fest på KB18 denne lørdag, hvor den skønne klub, der virkelig har gjort sig bemærket med stabilt vilde bookninger i de sidste par år, fejrer sin fire års fødselsdag med Zero 7, Artwork, Sexy Lazer og Kristian Kjøller på scenen og bag pulten - plus KB18's egne resident-dj's. Afftenen fungerer også som launch-fest for midnatssol-festivalen Secret Solstice på Island til juni. Og fødselsdagsfesten fortsætter – i den gode KB18-stil -  til kl. 10 om formiddagen. Det tyder i den grad på 4 more years. Hvis alle overlever denne nat.

Hvad: KB18 fylder 4
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 21. marts fra kl. 23.55 til 10
Hvordan: https://www.facebook.com/events/845088435582964/


På med det grønne hår
Fredag er der cosplay på Nationalmuseet med film, shows og foredrag om den japanske kostumeleg – og COMA-folkene bag dj-pulten. Dørene åbner kl. 16, og der er bl.a. cosplay-show i Festsalen hver time, visning af Comic-Con – Episode IV-dokumentaren kl. 20 i biografen (instrueret af Morgan "Supersize Me" Spurlock) - og bar og dj i forhallen fra 21 til 24. Kenneth Bager, Thomas Vibe og Christian Dalholt står bag dj-pulten og bliver megaglade, hvis folk kommer udklædt.

Hvad: Cosplay på Nationalmuseet
Hvor: Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, Kbh. K.
Hvornår: Hvornår: Fredag 20. marts kl. 16 til 24
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1405449413100964


Hypnotisk house på Boxen
For fem år siden vandt britiske Jimpster prisen "Bedste udenlandske dj-sæt" for sit visit på den nu hedengangne natklub Dunkel. Nu er der mulighed for at opleve ham igen, når What Happens hiver ham ind på mainfloor lørdag aften til endnu et hypnotisk housesæt, suppleret af Tim Andresen og Steffen H. Kris Percy, Paxton Fettel og Ryan Dank spiller back to back to back i kælderen, efterfulgt af Zinkernagel.

Hvad: What Happens præsenterer Jimpster
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K
Hvornår: Lørdag fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/931290590226203/


Natsværmeri og vinyler i kirken
Fredag indtager God Goes Deep endnu engang Vor Frue Kirkes smukke rum, denne gang med Minna Groos (komponist, musiker og radiovært på P2's Natsværmeren) på programmet fra 20 til 22, efterfulgt af Kong, der denne gang tager vinyler med fra sin enorme samlingog sørger for et retro-ambient sæt tilsat et moderne twist.

Hvad: God Goes Deep
Hvor: Vor Frue Kirke, Nørregade 8, Kbh. N.
Hvornår: Fredag fra kl. 20
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1578024749117085/


Newyorker på kældervisit
"Vi kan ikke få armene ned", lyder det fra BlueVelvet-klubben i det indre København: Fredag har de hevet den amerikanske rapper Zebra Katz, der slog igennem med Ima Read i 2012, kunne opleves på Distortion samme år og i den forgangne weekend spillede til Sonar Copenhagen i Koncerthuset, ned til et dj-sæt i den blå kælder. Han suppleres af tyske (men herboende) Tobias Holz.

Hvad: Zebra Katz
Hvor: BlueVelvet, Studiestræde 14, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23.55
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1032482480115046/

ANNONCE