x

Big Sean opgraderer koncert

Big Sean opgraderer koncert

Big Sean, der oprindeligt skulle optræde i Pumpehuset den 24. juni, er blevet rykket til Store Vega samme dag. Grunden skyldes en stor efterspørgsel på billetterne. 

Rapperen blev signet af Kanye West tilbage i 2007 og udgav efterfølgende tre mixtapes. I 2011 udgav han så endelig sit debutalbum "Finally Famous", der peakede på en tredjeplads på Billboard's 200-chart. Det er sidenhen blevet til yderligere to studiealbums og en imponerende liste af gæsteoptrædener fra blandt andet Pharrell, Chris Brown, Nicki Minaj og Lil Wayne.

Hans tredje og seneste studiealbum "Dark Sky Paradise" er netop udkommet og strøg direkte ind på en førsteplads på Billboard og markerer sig dermed som Big Seans første nummer 1-album. "Dark Sky Paradise" inkluderer blandt andet singlerne "Blessings" og "I Don't F**k With You". Sidstnævnte er med over 1.000.000 solgte eksemplarer gået platin i USA.

Billetterne, der er købt til Pumpehuset, er stadig gyldige på Store Vega. Har man ikke nået at købe billet til koncerten, så kan de købes igennem Billetlugen.dk her.  

Se videoen til Blessings med Drake og Kanye West her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA