x

Fejring af Bob Dylan udkommer på dvd

Fejring af Bob Dylan udkommer på dvd

Bob Dylan blev hædret med en stjernespækket koncert, da han blev tildelt MusiCares "Person of the Year"-prisen den 6. februar. Nu har Bob Dylan selv sagt god for, at koncerten kan udkomme på dvd. Det skriver Uncut. 

Dylan optrådte ikke selv med sin musik, men underholdt i stedet med en halv time lang tale, der omhandlede hans karriere. Han stod smilende og lænede sig op ad podiet, mens han gjorde grin med sine kritikere og hyldede sine musikalske helte. Det er endnu ikke klart om hans tale - som blev vel modtaget af publikum på internettet - kommer med på dvd-udgivelsen. 

Det gør dog til gengæld optrædener af Bruce Springsteen, Jack White og Neil Young. Udgivelsesdatoen er endnu ikke fastlagt.

Prisen bliver uddelt af The National Academy of Recording Arts and Sciences, der også står bag Grammy Awards, og tildeles musikere for deres kunstneriske bedrifter i musikindustrien og deres filantropiske dedikation. Tidligere modtagere tæller Bruce Springsteen, Neil Young og Paul McCartney.

Bob Dylan udkom i februar med "Shadows in the Night", en hyldest til Frank Sinatra, som modtog fem stjerner af GAFFAs Espen Strunk. Han skrev blandt andet: "Det er langtfra første gang, Bob Dylan giver den som fremragende fortolker af andres materiale – og heller ikke som sådan uventet, at den postmoderne crooner Dylans navn dukker op side om side med Sinatras. Alligevel må det betegnes som en overaskelse, at sangskriverlegenden Dylan nu lader sit 36. studiealbum være en helhjertet hyldest til Ol' Blue Eyes – i form af ti følsomme udlægninger af sange, som Sinatra indsang i (fortrinsvis) fyrrerne."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA