x

Björk i bitter skilsmisse-strid

Björk i bitter skilsmisse-strid

Da den islandske ener Björk og partneren Matthew Barney gik hver til sit i 2013, gav det stof til det efter sigende fuldstændig fremragende, seneste album fra Björk, "Vulnicura," som udkom i januar. Nu giver bruddet imidlertid også store udfordringer på den private front, erfarer New York Posts nyhedsite PageSix.com.
 
Björk, som siden bruddet har delt sin tid mellem Reykjavik og Brooklyn Heights, har den 12-årige datter Isadora med Barney - og det er netop "Doa" som er anledning til, at faderen nu har valgt at indgive et søgsmål mod Björk.
 
"Björk ofrer Doas følelsesmæssige trivsel til gengæld for sine egne egoistiske behov," lyder det blandt andet i søgsmålet fra eks-partneren, som fortsætter:

"Björks selvoptagede indstilling udspringer til dels af hendes overbevisning om, at hun som Doas mor har flere rettigheder, end jeg har som Doas far, og dels af hendes insisteren på, at jeg alene har skylden for vores brud."

Idag 49-årige Björk slog eftertrykkeligt igennem med "Debut" fra 1993, som blev fuldt op af "Post" fra '95. Hun gav en særpræget seksstjernet koncert på Roskilde Festival i 2012, og samme topkarakter var i spil, da gæsteanmelder John Fogde rapporterede hjem fra Björks koncert i Carnegie Hall, New York, i sidste måned.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA