x

Trailerpark Festival føjer 14 nye navne til plakaten

Trailerpark Festival føjer 14 nye navne til plakaten

Trailerpark Festivak er klar med hele 14 nye navne til programmet, der favner bredt med både bas-musik, pop, hip hop, punk-rock og reggae. Festivalen løber af stablen torsdag den 30. juli til den lørdag den 1. august. 

Oh Land

Det første navn fra dagens afsløring er Oh Land, som spillede en af sine første koncerter på netop Trailerpark Festival. Sangerinden fik stor succes i Danmark med sit debutalbum, "Fauna", fra 2008, og siden dengang er det gået stærkt med også masser af international succes. Nyeste skud, "Earth Sick", fra november 2014, fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez med ordene: "Farverig" og fantasifuld firer fra Oh Lands kyndige hænder."

Den Sorte Skole 

Den Sorte Skole har haft mere end almindeligt travlt, siden de i foråret 2013 udsendte deres magnum-værk "Lektion III". En Steppeulv som "Årets komponister" og en placering på The New Yorkers liste over de fem mest oversete og bedste albums i verden i 2013. Koncerter i Skuespilhuset i København, Arene på Roskilde Festival, Bøgescenen på Skanderborg, Plænen i Tivoli, en symfoni med DR UnderholdningsOrkestet og sidst, men ikke mindst et internationalt gennembrud, der har sendt dem på adskillige udlandsturnéer. Den Sorte Skole er tydeligvis travl, men kommer altså forbi Trailerpark Festival 2015 og giver publikum en lektion. 

Medina feat. Nonsens

Medina og Nonsens slår pjalterne sammen til en fælleskoncert til Trailerpark. Popdronningen Medina vil levere hits fra det efterhånden svulmende bagkatalog, mens de tre unge bornholmere fra Nonsens tilfører en blanding af rave, electro, hip hop og trap. Mon ikke der er lagt op til en hel del fællessang og dans? 

Taragana Pyjarama

Bag navnet Taragana Pyjarama finder man den danske producer Nick Kold Eriksen, der leverer elektronisk musik af solid kaliber. Hans seneste udgivelse, "Nothing" Hype", udkom tilbage i 2013  fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Simon Nathanael. Om ep'en lød det blandt andet: "De klassiske house-beats er sat til side til fordel for en mere højfrekvens produktion på Nick Kold Eriksens nyeste ep. Hans elektronika-flader væves af spidse synthesizer-arpeggio'er og lyse, resonante filtereffekter på PUR 1. Her er trommerne sparsomme, for det meste helt væk, og fungerer som rytmisk baggrundstæppe for det orkester af drømmende keyboard-melodier og effekter, som i stedet bliver udgivelsens kerne." 

Louis Rustum 

Trailerpark Festival får besøg af hip hop-kollektivet Hukaos denne sommer, og nu er også medlemmet Louis Rustum at finde på plakaten. Rustum er en af de få danske rappere, der har succes med at rappe på engelsk. Stilen er tilbagelænet, og lyden er international. Ep'en "tomorrowtonite" udkom i oktober 2014 og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder med overskriften: "En fin ep fra en ung artist, der har meget at byde på."

De resterende ni nye navne er: Slowolf / Julius Sylvest / Firehouse / Strange Weather / Nosebleed / Förtress / Lord Akton / Irah / Emil Germ 

Du kan læse mere om kunstnerne og se det foreløbige program via den officielle hjemmeside, hvor du også kan finde billetter til festivalen. Trailerpark løber over tre dage og byder på mere end 40 koncerter, et festivalområde spækket med kunstværker fra danske og internationale samtidskunstnere, en dj-scene, dedikeret til Københavns bedste dj's samt en intim festivalstemning midt i København. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA