x

Sandi Thom aflyser VoxHall-koncert – men giver god trøstepræmie

Sandi Thom aflyser VoxHall-koncert – men giver god trøstepræmie

I går skrev vi, at den engelske sangerinde og sangskriver Sandi Thom var blevet hyret til at varme op inden de to koncerter med George Michael i NRGI Arena i Århus fredag og lørdag. Og vi tilføjede, at Sandi Thom godt nok skulle have travlt, idet hun også skulle give en ”rigtig” koncert andetsteds i Århus fredag aften, på VoxHall, umiddelbart efter opvarmningstjansen for George Michael.

Og nu har Sandi Thom åbenbart også syntes, at hendes program var blevet lidt for presset. I hvert fald har hun nu aflyst fredagens koncert på VoxHall.

Til gengæld må man sige, at indehavere af billetter til VoxHall-koncerten får en rigtig god trøstepræmie. Billetterne kan nemlig uden omkostninger ombyttes til en billet til den ellers udsolgte koncert med George Michael fredag aften. Det kræver bare, at man medbringer sin billet ved personlig henvendelse på VoxHall den 18. maj 2007 mellem kl. 17 og 19. Og så får man altså en lidt kortere Sandi Thom-koncert end oprindeligt, men til gengæld en hel George Michael-koncert oven i hatten ganske gratis.

Hvis man af en eller anden grund ikke synes om dette tilbud, kan man også vælge at refundere Sandi Thom-billetten, hvor den er købt.

Sandi Thoms hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA