x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Gå ikke glip af Click

Dette års Click Festival har et fremragende program, der både byder på topspændende oplæg om teknologi, den menneskelige eksistens og fremtiden, awesome installationer (fra gigantiske pixelerede LED-skærme til hologrammer og lyssøjler) samt en vild buket elektronisk musik i de gamle værftshaller i Helsingør. I løbet af festivalen kan man blandt andet høre amerikanske Underground Resistance, britiske Hockeysmith, finske Monojunk og Lee Scratch Perry plus Mad Professor fra Jamaica. Se programmet på clickfestival.dk.

Hvad: Click Festival
Hvor: Kulturværftet, Allegade 2, Helsingør
Hvornår: Torsdag til søndag
Hvordan: http://www.clickfestival.dk/#!program-tidsplan/c1fm8


Fugtigt i kirken
Onsdag bliver de underjordiske kirkevægge fugtige for alvor, når technoklubben Moist rykker ind på Klosteret, hvor de lover "sacred snorkelling" og andre fantasibefordrende undervandsscenarier. Hovednavnet er Franco Bianco (der både spiller live OG dj'er). Han suppleres blandt andet af Jokke og Renata, Glen C, Kim Kemi og DeLuca, og Hackstage sørger for supervilde visuals. Garanteret god aften i vente.

Hvad: Moist præsenterer: A Holy Night of Prayers
Hvor: Klosteret, Hauser Plads 32
Hvornår: Onsdag klokken 23 til 08
Hvordan: https://www.facebook.com/events/697210537069115/


Dyb bas på Stengade
Gulvet kommer til at snurre af dyb bas på Stengade onsdag nat, når der er fuldt fokus på dubstep og dub med besøg fra londonske K Man (første gang i DK). Han suppleres af Deng Deng HiFi fra Malmø, danske Unity Hi-Fi samt JSL og 2000F – og et back-to-back-sæt fra RDG og JB. Så er skelettet også rystet grundigt på plads. Ultrabonusinfo: Der er gratis indgang før midnat. Herefter 50.

Hvad: Dubstep Meets Dub
Hvor: Stengade, Stengade 18, Kbh. N.
Hvornår: Onsdag fra kl. 23 til 04
Hvordan: https://www.facebook.com/events/992939254057370/Mere mørk bas
De utrættelige basleverandører fra Pumpehuset fyrer endnu en gang op i dybet med visit fra britiske Zomby og Darkstar fredag. De besøgende briter suppleres af JSL aka RUF fra Ohoi! 100 kr. Plus gebyr på http://burl.nu/g27g58

Hvad: Zomby og Darkstar
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. K.
Hvornår: Fredag 15. maj fra kl. 21.
Hvordan: https://www.facebook.com/events/367553736774525/


Fuldt hus på Boxen
Houseklubben What Happens indtager Boxen med hollandske Detroit Swindle og Tim Andresen på mainfloor – og Paxton Fettel plus Zinkernagel i den røde kælder. White Box er som altid åbent fra 21, og der er gratis guldtuborg fra 23 til midnat.

Hvad: Detroit Swindle
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag fra kl. 21
Hvordan: https://www.facebook.com/events/862460750485379/


Holder du næste uges vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA