Nyhed

They Might Be Giants klar med nyt

Powerpop-veteranerne udsender deres 10. album til sommer. The Dust Brothers producerer

Boston-duoen They Might Be Giants, der består af John Linnell og John Flansburgh, har gennem de sidste knap 25 år udsendt det ene alternative powerpop-album efter det andet.

Ofte med satiriske og ironiske tekster som varemærke, hvor offentlige personer ofte har måttet stå for skud. Nu er duoen klar med intet mindre end deres 10. album.

Det har fået titlen "The Else", og er produced af The Dust Brothers, der i sin tid producerede Beastie Boys' banebrydende album "Paul's Boutique". The Dust Brothers er kendt for meget sample-baseret produktion og har også arbejdet med Beck og Linkin Park.


Om samarbejdet fortæller John Flansburgh:

"Vi fik loops fra dem ret tidligt i processen, en stor samling af deres pragtfulde tromme-loops. Sådan startede en stor del af vores numre. Senere kom de så til New York og hjalp os med at færdiggøre de numre, vi havde arbejdet med."

Som et lille kuriosum kan det berettes, at man på albummet finder nummeret "The Cap'n", der indeholder det selvsamme Dubreq Stylophone-keyboard, som David Bowie brugte på "Space Oddity" i 1969.


"The Else" udsendes d. 13. juli 2007.

They Might Be Giants


ANNONCE