x

Se sidste del af dokumentarfilm om Lukas Graham

Se sidste del af dokumentarfilm om Lukas Graham

I kølvandet på den overraskende udgivelse af det seneste album fra Lukas Graham i sidste uge kan du nu se sidste del af dokumentarfilmen om sangeren og hans amerikanske eventyr.

Dokumentarfilmen går bag om indspilningerne på Lukas Grahams seneste album. Den er filmet og instrueret af René Sascha Johannsen, der også står bag DR-dokumentarserien "Destination Oh Land". Filmen er desuden finansieret af højtalerproducenten DALI. I sidste del bliver trækharmonikaen hevet frem til en frisk omgang sømandssang, der bliver lagt et smut forbi København, og der brygges på planer om at udgive en single i USA "og så skal den jo suttes op fra slap, ikk?"

Albummet "Lukas Graham (Blue Album)" slog dansk rekord som den mest afspillede på Spotify indenfor de første 24 timer efter udgivelsen. Også GAFFA har haft fingrene i albummet: "Grahams vokale talent er der ingen, der kan sætte en finger på, og evnerne til at strikke en solid sang med et træfsikkert omkvæd sammen er også intakte," lød det fra GAFFAs anmelder, Michael Jose Gonzalez, der kvitterede med tre stjerner.

Du kan se sidste del af dokumentarfilmen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA