x

Eurovision-vinder Måns Zelmerlöw kommer til Danmark

Eurovision-vinder Måns Zelmerlöw kommer til Danmark

Det blev den svenske sanger Måns Zelmerlöw, der med sangen "Heroes" løb af med sejren til Eurovision Song Contest i sidste måned. I dag offentliggør han programmet for sin europæiske turné, der blandt andet bringer ham forbi Vega, mandag den 26. oktober.

Måns sang "Heroes" under svenske faner og vandt konkurrencen foran millioner af tv-seere. Det udgjorde kulminationen på en lang periode, hvor Måns havde genopfundet sig selv. Hans solokarriere så for første gang dagens lys, da han forsøgte at vinde den svenske sangkonkurrence "Melodifestivalen" (den svenske udgave af melodi grand prix) i 2007. Selvom han endte på en 3. plads, havde han svimlende succes med debutsinglen "Cara Mia", der toppede hitlisterne og som kort efter blev fulgt af debutalbummet "Stand By For...". Efter en kort pause, som han blandt andet brugte som en del af rollebesætningen på "Footloose", udsendte han i 2009 albummet "MZW", der fem år senere fik følgeskab af "Barcelona Sessions", som afspejlede hans påskønnelse af Coldplay og Bryan Adams.

Nummeret "Heroes" kan findes på hans seneste udspil "Perfectly Damaged", der ramte gaden i juni. "Jeg har altid været fan af både Melodifestivalen og Eurovision, og det var absolut en drøm der gik i opfyldelse, at blive udråbt som vinder! Jeg føler mig så taknemmelig og spændt på den kommende turné til efteråret, det bliver fantastisk at møde alle de europæiske helte," udtaler Måns i en pressemeddelelse om den forestående turné.

Du kan sikre dig en billet til koncerten via billetnet.dk, når billetsalget bliver skudt i luften fredag den 26. juni kl. 10. Indtil da kan du jo passende give vindernummeret endnu et lyt:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA