x

Guide: Det skal du høre på Roskilde – onsdag

Guide: Det skal du høre på Roskilde – onsdag

I dag åbner den egentlige del af Roskilde Festival efter tre dage med warm up-koncerter. Nu ligger koncerterne tæt, så derfor har vi lavet en stifinder, hvor du kan nå alt det bedste og gå glip af så lidt som muligt. Så spænd hjelmen og drag ind i koncertjunglen – husk at fylde depoterne op først, du får ikke mange spise- og drikkepauser, når først musikken spiller. 

Onsdag den 1. juli:

17:15 Future Brown, Apollo:

Elektro-gruppen fra Los Angeles udgav deres debutalbum i februar efter succesen med singlerne "Wanna Party" og "World's Mine" og er klar til at vise, hvad de kan. En god og stilsikker måde at sparke festivalen i gang på.

18:30 The Minds of 99, Orange:

Allerede onsdag er det en fortrinlig idé at lægge vejen forbi Orange, hvor det danske postpunkband The Minds of 99, der er blevet overdænget med priser og nomineringer, spiller op til Roskilde 2015's første fællesdans.

19:00: Bob Hund, Avalon:

Svenskerne erstattede for nylig den programsatte surfinspirerede guitarrock i form af Antemasque, der måtte aflyse grundet uventede omstændigheder. Absolut en hæderlig standin, da de svenske guitarrockere Bob Hund er kendt som veritable showmænd, der flere gange har fået Roskilde til at feste – også på Orange Scene.

20:30: Noel Gallaghers High Flying Birds, Arena/20.45: Young Fathers (billedet), Apollo:

Noel Gallagher's High Flying Birds, som i februar udgav "Chasing Yesterday" til fine anmeldelser, er forhåbentlig i topform, men han får kamp til stregen af den roste, skotske hip hop-trio Young Fathers, der har opnået stor succes og en Mercury Prize med debutalbummet "Dead" (2014). Der må zappes og multitaskes. 

 

 

22:00: Pharrell Williams, Orange:

En af tidens vigtigste og mest aktive performere, sangskrivere og producere spreder glæde. Man skal nok komme i god tid for at få en ordentlig plads.

23:00: The War On Drugs, Arena:

Har man fået nok of the Williams-fuzz, kan man smutte over til Arena, hvor bandet The War On Drugs giver den gas klokken 23 med inspiration fra både klassisk amerikansk sangskrivning à la Springsteen og Young og psykedelisk rock – og masser af guitarsoloer. Det er første gang, bandet gæster festivalen.

 

 

 

00:00: Bargou 08:

En blanding af tunesisk folkemusik og trance udført af den ældre, festglade herre Nidhal Yahyaoui. Den perfekte måde at slutte aftenen af på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA