x

Tre nye navne til Copenhagen Psych Fest

Tre nye navne til Copenhagen Psych Fest

Copenhagen Psych fest løfter sløret for de første navne, der skal spille til årets syrefest, der i år løber af stablen på Huset-KBH den 10.-12. september. Med et program, der tæller over 30 koncerter, kan du komme på psykedelisk rundfart i syre, stoner, kraut - og spacerockens tegn. Udover et bredt musikprogram har festivalen allieret sig med både danske og udenlandske lyskunstnere, der vil sørge for musikkens visuelle rammer. Du kan allerede nu sikre dig early bird-billetter til festivalen.

De nye navne er: White Hills (US), Dean Allen Foyd og The Wands.

White Hills (US) har nu i 10 år været garant for en vanvittig combination af psych-, stoner- og krautrock med udgangspunkt i et dystopisk verdenssyn, hvor hengivenheden over for den soniske totaloplevelse er drivkraften, og hvor bandets liveoptrædener er unikke seancer, der i sig selv må og skal opleves. 

Dean Allen Foyd fra Stockholm råder over et bredt arsenal af forskellige stilarter, hvor Pink Floyd i Syd Barrett-årene, Love og Captain Beefheart hurtigt kan udpeges som væsentlige inspirationskilder. På same tid tager bandet fra den anden side af Øresund dog hastige skidt fremad for at holde deres lyd moderne og tilpasset det 21. århundrede.

The Wands (DK) (billedet) repræsenterer den nye generation af dansk psykedelika – præcis som det var hensigten med genren i 60'erne og 70'erne. Forvent både syrede og tågede lydtapeter kombineret med uforfalsket rock'n'roll. Deres debut udkom i november sidste år og modtog fire stjerner i GAFFA under overskriften: "Tilbage til 60'erne med et trylleslag."

Resten af de offentliggjorte artister er desuden Syreregn (DK), Yahowa (DK), Helmet Compass (DK), Red Lama (DK), Catch the Breeze (DK), Grusom (DK), Tidebound (DK) samt de italienske psychrockere i Giöbia (I).

Derudover giver en af dansk syrerocks mest ikoniske skikkelser Lorenzo Woodrose et helt igennem udsyret og virkelighedsforvrængende DJ-sæt – foruden hans egen solooptræden på Copenhagen Psych Fest 2015.

Salget af de begrænsede Early Bird-billetter til kun 375 kr. lakker så småt mod enden, men salget er dog forlænget frem til den 2. august klokken 12 - eller indtil billetterne er udsolgte. Dog skal man nok være hurtig, da Copenhagen Psych Festival har en publikumsgrænse på 150 tilskuere grundet årets venue, Huset-KBH.

Du kan anskaffe dig billetter her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA