x

Corey Taylor til Kanye West: Du er ikke en rockstjerne

Corey Taylor til Kanye West: Du er ikke en rockstjerne

Hedder man Kanye West, og synes man selv, at man er den største nulevende rockstjerne, skal man passe på med at sige det højt. For ellers skal Corey Taylor, arrig forsanger i Slipknot og Stone Sour, nok sætte dig på plads. Se Taylors budskab til West her forneden.

Det var ellers en veltilfreds Kanye West, der indtog hovedscenen på Glastonbury Festival. Efter flere måneders uro, hvor blandt andet en underskriftindsamling havde forsøgt at forhindre hans optræden, gav West efter sigende en glimrende koncert. Ifølge NME udtalte altid lidt mavesure Noel Gallagher, at mindst en halv time af koncerten faktisk var værd at lytte til.

Midt i al euforien proklamerede West, at han var verdens største nulevende rockstjerne. Måske han slap afsted med sin koncert, men den ytring er imidlertid ikke faldet i god jord hos Corey Taylor.

Manden med den store nakke ser direkte ind i kameraet, intense øjne, og siger så med særlig vægt på hver stavelse: "Kanye. Du er ikke - IKKE - verdens største nulevende rockstjerne. Stop det!"

Basta! Så er det altså sagt. Og når det er Corey Taylor, der siger det, og så på den måde, så må man tage det til efterretning. Det føles ærlig talt lidt ligesom at få en skideballe af sin far, fordi man har glemt at rydde op på værelset som 10-årig. 

Corey Taylor har i år været albumaktuel med Slipknot. De udgav "The Gray Chapter", deres første udspil efter bassist Paul Grays pludselige død. GAFFAs musikanmelder Keld Rud kvitterede med fem stjerner og skrev: " Der er ganske få minutter af det mere end en time lange album, der ikke fængsler én til højttalerne. Og .5 The Gray Chapter indtager på én gang nyt land og bevarer allerede erobret territorium."

Se farmand Corey sætte entusiastiske Kanye West på plads med en personlig besked her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA