x

Baal vender tilbage

Baal vender tilbage

Ifølge et indlæg på Baal.dk er gruppen, hvis seneste album "Do You Come With Special Features?" kom i 2005, gået i studiet for at arbejde på materiale til en ny cd.

Detaljerne er lige nu kun få, men bandet lover at holde folk opdateret omkring udgivelsesdato og turnédatoer via deres webside.

Men samtidig kan gruppen dog afsløre, at de er på vej tilbage på de skrå brædder. På deres side skriver de:

"Baal er blevet kontaktet af et af Københavns større teatre, der vil have bandet til at skrive musik til og medvirke i et stykke med premiere i begyndelsen af 2008. En større mundfuld, men vi har stor lyst til at arbejde indenfor teater-verdenen igen og en større opsætning på et af byens store teatre har længe været et af bandets store ønsker.

Sted og opsætning er stadig ikke offentliggjort, men vi vender snarest tilbage............"

Baal er langt fra ubekendte med teaterverdenen gennem deres arbejde med forestillingerne "Englesyn", "Antigone" og "The Last Show". Her medvirkede bandets medlemmer som en helhed, men siden bandet påbegyndte en musikalsk pause i 2006, har frontmanden Bjørn Fjæstad blandt andet medvirket i "Midt om Natten" på Det Danske Teater.

Den rolle er han netop blevet nomineret til en Årets Reumert for i kategorien Årets Sanger, hvor han er oppe imod to operasangerinder fra Det Kongelige Teater.

Bjørn Fjæstad kan også opleves i en anden konstellation på lørdag 21. april kl. 20 på Galaksen i Værløse til arrangementet "Crooner's Corner – Almost The Rat Pack!", hvor Fjæstad vil optræde sammen med Mikkel Risbjerg (sanger i pladeaktuelle Salem) og Peter Føhns.

[Update] Ifølge Bjørn Fjæstads personlige weblog er teatermusikprojektet sat i bero.

BAAL

Bjørn Fjæstads personlige weblog


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA