Nyhed

"Jesus Christ Superstar" til Royal Arena med Fallulah, Bjørn Fjæstad med flere

GAFFA.dk – alt om musik

Musicalklassikeren kan opleves den 10. september

Den 10. september kan publikum få en stort anlagt musikalsk oplevelse, når rockmusicalen Jesus Christ Superstar får luft under vingerne i en arenaopsætning i Royal Arena med Danmarks Underholdningsorkester og blandt andre Fallulah, Bjørn Fjæstad og Martin Brygmann.

Jesus Christ Superstar er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opført på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. De legendariske sange fra rockmusicalen opføres af et stjernecast med blandt andre prominente navne som Fallulah og Martin Brygmann samt den internationale musicalstjerne Ricardo Afonso i spidsen i rollen som Judas – en rolle han også tidligere har spillet i opsætningen af musicalen i Barbican Centre i London – og akkompagneres af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö.

”Vores kommende produktion af Jesus Christ Superstar i Royal Arena bliver en enestående oplevelse, hvor stærke vokalpræstationer, den symfoniske orkestrering og et medrivende lysdesign går op i en højere enhed. Sceneopstillingen gør, at publikum kommer endnu tættere på solisterne end normalt, hvilket forstærker oplevelsen og nærværet. Jeg tør godt love, at publikum vil få én på opleveren, når vi indtager Royal Arena med Webber og Rices udødelige musik og tekster,” fortæller direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö.

Med Andreas Vetö ved dirigentstokken kan publikum opleve Danmarks Underholdningsorkester spille ikoniske numre som "Everything’s Alright", "Heaven on Their Minds" og "Superstar" med mere end 30 musikere på scenen. De akkompagneres af et 25 personer stort kor fra musicalensemblet Teatret Gorgerne.

Det skulle eftersigende blive årets største musicalkoncert, når de mere end 60 medvirkende indtager Royal Arena i et spektakulært lysdesign af Sune Verdier med iscenesættelse af René Vinther Pedersen.

Om rockoperaen:  

Forestillingen handler om Jesus’ sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene. Fallulah er med i rollen som Maria Magdalene, Martin Brygmann som Kong Herodes og Christoffer Brodersen som Jesus.

Billetsalget er netop gået i gang på underholdningsorkester.dk

 

Fakta om JESUS CHRIST SUPERSTAR

Det kreative hold
Dirigent: Andreas Vetö
Iscenesættelse: René Vinther Pedersen
Lysdesign: Sune Verdier
Producent: Danmarks Underholdningsorkester

Medvirkende
Judas: Ricardo Afonso
Maria Magdalene: Fallulah
Jesus: Christoffer Brodersen
Kong Herodes: Martin Brygmann
Pilatus: Bjørn Fjæstad
Caiaphas: Cavin Cornwall
Simon: Tim Schou
Annas: Martin Preisler
Præst: Allan Mortensen
Peter: Anders Ørsager
Kor: Teatret Gorgerne

 

ANNONCE