x

Bono med i American Idol

Bono med i American Idol

American Idol er det mest populære tv-program i USA foran programmer som "Grey's Anatomy", "House" og "Dancing With The Stars".

Den popularitet bruger programmet nu til at lave en speciel velgørenhedsudgave, der startede i går med et normalt afsnit, hvor penge brugt på hver sms-stemme gik til velgørenhed.

Men det store show kommer i aften, hvor man under titlen "Idol Gives Back" vil skabe opmærksomhed blandt andet om problemerne i Afrika med malaria og aids.

Komikeren Ellen DeGeneres er vært på det to timer lange show, hvor der vil være underholdning leveret af navne som Kelly Clarkson, Gwen Stefani, Earth, Wind & Fire, Josh Groban & The African Children's Choir, Quincy Jones, Annie Lennox og skuespillerne Keira Knightley, Hugh Grant og Jack Black.

Derudover vil Bono medvirke og fortælle om organisationen ONE, der kæmper for at løse problemerne med aids og den ekstreme fattigdom i Afrika. Og da det jo er American Idol, skal de seks tilbageværende deltagere alle synge sangen "American Prayer", der er skrevet til lejligheden af Bono og Dave Stewart.

En af de seks deltagere vil derefter blive stemt ud, og igen går dele af sms-taksten til velgørenhed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA