x

Hør Christophers nye single nu

Hør Christophers nye single nu

Christopher har igen været i studiet, og denne gang har popstjernen kastet sit glimmer over sangen "Tulips," som udkommer i morgen den 7. august. Allerede nu og dagen ud kan du dog høre sangen eksklusivt på Spotify – hør den nedenfor.

Titlen er et ordspil, der slår på sammenfaldet mellem blomsten "tulipan" og "to læber" på engelsk. "Tulips" og "Two Lips". 

Sangen er allerede blevet luftet live, da Christopher havde den med på scenen under årets Grøn Koncert.  

Her hørte GAFFAs Jens Dræby sangen, og han brugte adskillige linjer på at rose nummeret i sin fem-stjernede anmeldelse: 

"Alt dette kulminerede i et nyt og ekstra funky nummer kaldet "Tulips." På "Tulips" var der skruet ekstra meget op for det organiske udtryk, man finder på flere af sangene fra "Told You So-albummet." Der var dertil en masse energi og kant på sangen, og så var det ganske enkelt en fornøjelse at opleve sangen, som var den en aldrende evergreen. Man kan kun håbe, at der bliver plads til mere fra samme skuffe på det kommende album." 

Læs hele anmeldelsen her.

Sangeren fra Amager startede sin karriere i sensommeren 2011 med singlen "Against the Odds", der gav Christopher både guld- og platinplader.

I marts 2012 udkom debutalbummet "Colours", og i marts 2014 udkom toeren "Told You So", som storhittede med blandt andre titelnummeret, "Crazy" og "Mama". 

I dag klokken 15.45 står Christopher på scenen på Smukfest, og mon ikke også han synger "Tulips" her.

I morgen, når singlen udkommer på alle digitale platforme, kan du læse et nyt interview med Christopher på GAFFA.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA