x

Alice In Chains arbejder på nyt

Alice In Chains arbejder på nyt

Da Alice In Chains sidste år meddelte, at de blev gendannet og ville tage ud på en verdensturné, var mange rigtig skeptiske ved tanken om, at bandet skulle optræde med en erstatning for frontmanden Layne Staley, der døde i 2002.

Bandet hev William DuVall fra Comes With The Fall ind som sanger, blandt andet fordi han havde turneret som en del af Jerry Cantrells (billedet) soloband, hvor han til koncerterne har sunget nogle af Alice In Chains-sangene.

Men genforeningen var en kæmpesucces, hvilket man blandt andet kunne opleve til en fremragende koncert på Vega i juni, og nu har bandet åbenbart besluttet sig for, at genforeningen ikke var en engangsaffære.

På bandets officielle webside kan man nemlig nu læse, at Alice In Chains lige nu er i øvelokalet i Los Angeles, hvor de arbejder på nye sange.

Bandet har allerede indspillet nogle demoer, og der er dermed noget der tyder på, at der kunne være en ny plade på vej fra Alice In Chains. Det ville i så fald være den første studieudgivelse fra bandet siden 1995.

Alice in Chains


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA