x

Video: Stine Bramsen mere rørende end nogensinde

Video: Stine Bramsen mere rørende end nogensinde

Sangerinden Stine Bramsen var absolut blottet, da hun, kun akkompagneret af klaver, sang Lars Lilholt-balladen "Hvor Går Vi Hen Når Vi Går" i TV2's Toppen af Poppen søndag aften. Det er et nummer, der omhandler, hvad der sker efter døden. Kommer vi et nyt sted hen, eller slukker lyset blot?

Vi er ellers vant til at høre hende i engelsksprogede sange, men her blev alt overflødigt fjernet, og det var Stine Bramsen i sit mest danske udtryk, vi har set.

Sangen stammer tilbage fra Lilholts album "Masai" fra 1997. Den gang var det også en ballade, dog med lidt mere instrumentering. 

I dag har de sociale medier været præget af sangerindens optræden, da sangen for nogle danskere har et helt specielt sted i hjertet.

Vi må bare heller ikke glemme de andre sangere som for eksempel Dúnés-forsanger Mattias Kolstrup, der nyfortolkede "Kald Det Kærlighed". Han havde lukket øjnene under det meste af sangen, men da han åbnede dem, var der en inderlighed, vi endnu ikke har oplevet fra den unge sanger.
Shaka Loveless tog virkelig også hånd om sangen "Et Folk, Et Menneske" fra 2012, og man kunne let tro det var et nummer af hans egne. Lars Lilholt syntes bestemt også, at nummeret passede til ham.

Næste søndag er det Dúnés sange, der skal nyfortolkes.

Lyt til Stine Bramsens version af "Hvor Går Vi Hen Når Vi Går" herunder


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA