x

Video: Jacob Binzer i godtgørende D-A-D-medley

Video: Jacob Binzer i godtgørende D-A-D-medley

Det er ikke mere end en uge siden, at vi kunne se Christopher give smagsprøver på en ny sang til fordel for Danmarks Indsamling 2016 i forbindelse med projektet Vandreguitar. Guitaren er imidlertid vandret videre til nye hænder, der har fået lov til at danse op og ned ad gribebrættet, og hænderne tilhører ingen mindre end guitarist i D-A-D, Jacob Binzer, der "donerer" et lille medley af bandets kendte sange til det velgørende formål.

Projektet Vandreguitar er et foretagende, hvor forskellige danske sangskrivere og musikere skiftes til at spille en sang og skrive en autograf på den akustiske guitar, inden de i vaskeægte stafetstil giver den videre til næste mand i rækken. Målet er at få guitaren forbi så mange forskellige kunstnere som muligt, inden den til sidst vil blive bortauktioneret og beløbet doneret til Danmarks Indsamling 2016. Du kan læse mere på Vandreguitars hjemmeside eller på deres Facebookside, der løbende opdateres med de nyeste videoer.

Udover Christopher har forskellige kunstnere som Rasmus Nøhr, Kasper Kaae fra CODY og Johnny Madsen også deltaget i stafetten.

Se videoen med Jacob Binzer her:

X


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA