x

Nyt Rolling Stones-album på vej

Nyt Rolling Stones-album på vej

Keith Richards og resten af The Rolling Stones er slet ikke til at stoppe. Nu har Richards bekræftet, at rullestenene skal i studiet igen.

"Et nyt album kommer tættere på. Jeg var i London i sidste uge, og drengene og jeg mødtes. Og der er klare planer om at gå i studiet," fortalte Richards til iHeart Radio. 

Tidligere på ugen fortalte han til Entertainment Weekly, at han "prøver at få The Stones med i studiet. Men ærlig talt kan jeg ikke se det ske i år. Efter vi har været i Sydamerika i februar og marts, ville jeg elske at tage i studiet i april. Men jeg kender de gutter. Efter de er færdige med en turné, så gider de ikke lave en skid!"

Rygterne har svirret i en rum tid, da rullestenene både som band og hver for sig har haft et par ret aktive år, og så er det 10 år siden, at 2005-albummet "A Bigger Bang" udkom. 

Da Rolling Stone talte med sanger Mick Jagger i foråret, var han heller ikke helt afvisende over for idéen. 

"Jeg ved det ikke. Det ville være rigtig fedt, og jeg har en masse nye sange, og sange jeg har skrevet over de seneste par år. Jeg har lavet rigtig gode demoer for dem alle, som jeg ville elske at indspille. Så lad os håbe på det."

Keith Richards har dog ikket kunnet svare Rolling Stone på, præcis hvornår indspilningerne begynder. 

"Man ved aldrig. Måske prøver vi at gå i studiet før jul. Jeg tror, det er lidt usandsynligt, jul er jo jul og alt det der lir. Men samtidig er det helt klart i støbeskeen."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA