Nyhed

Morrissey vil efter på mandag ikke spille flere engelske koncerter

Sangeren ser ingen grund til at synge mere i sit hjemland

Morrissey har i går udtalt, at de to koncerter, han spiller i London søndag og mandag, vil blive de sidste, han nogensinde vil spille i England. Dette begrunder han med, at når der ikke er nogle albumudgivelser på vej, ser han ingen grund til at fortsætte med at spille i England. 

I sin udtalelse til fansiden True To You fortæller Morrissey: "Der er absolut ingen måde, vi kan få nogen som helst interesse fra pladeselskaber i England, derfor er de to aftener i Hammersmith umiddelbart de sidste engelske shows. Vi er selvfølgelig taknemmelige for al interesse og loyalitet fra vores publikum … igennem 28 år … men uden nogle kommende udgivelser er der ingen grund til yderligere turnéer. Tak for så mange absolutte fantastiske tider. Fornøjelsen og privilegiet er min," slutter Morrissey med et citat fra The Smiths-klassikeren "There is A Light that Never Goes Out".

Efter sidste års udgivelse af "World Peace Is None Of Your Business" blev Morrissey droppet af sine pladeselsskaber Capitol og Harvest, og sangeren stod uden pladeselskab igen. Han fik sig dog en en lille hævn, da han og bandet havde taget "Fuck Harvest"-T-shirts på til hans turné.

Koncerterne vil foregå i Eventim Apollo i Hammersmith, London, den 20. og 21. september. Morrissey er dog i gang med en ny karriere som skønlitterær forfatter, han udgiver nemlig sin debutroman "List Of The Lost" den 24. september.


Lyt til titelsangen fra "World Peace Is None Of Your Business":

ANNONCE