x

Pistolmand ved aflyst U2-koncert var politibetjent

Pistolmand ved aflyst U2-koncert var politibetjent

Den bevæbnede mand, der var årsag til, at U2's planlagte koncert på Globen i Stockholm i aftes blev aflyst, er nu identificeret. Det var en politibetjent, der dog ikke var på arbejde, skriver Aftonbladet.

Manden blev lukket ind, da han sagde, at han var fra politiet, men havde glemt at aflevere sit våben på jobbet. Dette fik i første omgang vagterne til at lukke ham ind, men da det kom sikkerhedschefen på stedet for øre, at en mand med et våben befandt sig blandt publikum, blev band og publikum bedt om at forlade stedet. U2 forlod arenaen i biler fra en underjordisk garage, mens koncertgæster, der endnu ikke var blevet lukket ind, blev anmodet om at vente med henvisning til, at der var problemer med billetscannerne.

To timer senere valgte arrangøren Live Nation at aflyse koncerten, men gruppen giver dog en erstatningskoncert i morgen, tirsdag den 22. september. 

Politiet har nu indgivet en klage over sig selv, ligesom den bevæbnede politimand skal undersøges for brud på reglerne om brug af tjenestepistol, oplyser Aftonbladet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA