x

Rage Against the Machine-bassist undskylder for Limp Bizkit

Rage Against the Machine-bassist undskylder for Limp Bizkit

Da det amerikanske metalband Limp Bizkit sidste år gav koncert på New York Best Buy Theater, spillede de et covernummer af Rage Against the Machines "Killing in the Name", som de har gjort det mange gange før.

"Den her sang er dedikeret til rap-metal-bandet, som inspirerede os til det her," sagde frontmanden Fred Durst, da covernummeret gik i gang. Han tilføjede: "Da jeg først hørte sangen, ramte den mig lige her," og pegede på sit hjerte.

Nu har bassist fra Rage Against the Machine, Tim Commerford (nummer to fra venstre på foto), givet udtryk for, at følelserne ikke just er gengældte, i et interview til Rolling Stone.

"Jeg undskylder for Limp Bizkit, virkelig. Jeg har det virkelig skidt med, at vi har inspireret til sådan noget lort," siger Commerford.

"Bandet eksisterer heldigvis ikke længere," fortsætter han, åbenbart uvidende om, at Limp Bizkit fortsat turnerer. "Nu er der kun Rage tilbage, og det er det eneste, som betyder noget."

Det er dog ikke første gang, at Commerford udtrykker sine mindre begejstrede følelser for metal-bandet. Da Limp Bizkit tilbage i 2000 vandt for bedste rock-video i MTV Video Music Award for "Break Stuff" – og på den måde vandt over Rage Against the Machine – kravlede Commerford pludselig op på det seks meter høje scenepynt, nægtede at komme ned og blev efterfølgende anholdt for sit lille stunt.

Se episoden tilbage fra 2000 her:

Om episoden siger Commerford, at han kun fortryder én ting: "Jeg ville ønske, at jeg havde svunget så meget, at det hele var væltet og var blevet smadret."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA