Nyhed

BRIXTON-TRAGEDIEN: Endnu et dødsoffer - og nye detaljer

En 23-årig sikkerhedsvagt er død af de kvæstelser, hun pådrog sig under koncert i torsdags

I går kunne vi berette, hvordan en koncert med det nigerianske afrobeat-fænomen Asake på spillestedet O2 Academy Brixton i London endte helt, helt galt i torsdags.

Her blev flere kvæstede, da der opstod tumult i forbindelse med koncerten, og i weekenden afgik en 33-årig mor til to ved døden som følge af sine skader.

I dag forlyder det så, at tragedien har kostet endnu et dødsoffer. Det drejer sig angiveligt om den 23-årige sikkerhedsvagt Gabrielle Hutchinson, som var på arbejde på spillestedet, da der udbrød uroligheder.


Hændelsen er fortsat under efterforskning, men ifølge BBC blev politiet tilkaldt omkring klokken 21.35, da en større gruppe mennesker forsøgte at tiltvinge sig adgang til koncertsalen. 

I den forbindelse med blev flere personer mast - og nu er to kvinder altså afgået ved døden som følge af episoden i Brixton, som ligger den sydlige ende af London. 

Med en lang historie og plads til knap 5000 mennesker er O2 Academy Brixton - som tidligere bare hed Brixton Academy - et af den britiske hovedstads markante spillesteder. 


LÆS OGSÅ: Vilde vejrforhold: En død og 17 sårede efter at scene kollapsede 

ANNONCE