Nyhed

Femstjernede Hannah Schneider drager på forårsturné - og annoncerer ep

Ny ep indeholder remixes af dette efterårs kritikerroste album

Hannah Schneiders nyeste album Ocean Letters blev udgivet i september 2022 - og nu har sangskriveren varslet såvel en kommende turné med det nye materiale samt en remix-ep.

Ocean Letters fik mange roser med på vejen. Blandt andet fra GAFFA, som tildelte albummet fem stjerner:

”Schneiders nye sange og hendes musik suger mig så at sige ind i vatterede landskaber af vellyd, som det ene øjeblik forekommer mig at markere noget helt nyt, originalt og enestående, det andet øjeblik sender mine tanker i retning af etablerede kunstnere som eksempelvis Agnes Obel”, skrev GAFFAs anmelder.


Ocean Letters er sangerens første soloalbum i syv år, og den 3. februar 2023 suppleres det altså af en samling remixede versioner af sange fra pladen. Herefter vil Schneider drage ud på landevejen for at besøge fire af landets byer.

Den kommende forårsturné starter i Ringsted den 21. april, hvorefter sangeren vil besøge Odense den 4. maj. Dernæst tager hun til Ry den 13. maj, for slutteligt at optræde i København den 17. maj.

Med sig bringer Schneider et band bestående af blandt andet Anna Roemer, Maria Martine Jagd samt Christian Balvig, der har arbejdet sammen med When Saints Go Machine og Peter Sommer.


Ocean Letters forbinder det neoklassiske og moderne samt det nære og universelle igennem et stemningsrigt musikalsk udtryk. Det var særligt pandemien, der blev startskuddet til det nye materiale, som er ”sange der holdet et spejl op for en verden, der er prisgivet tidens bølger af ulykke og nåde”, som det hedder i en pressemeddelelse.

På remix-versionen af Ocean Letters har fem kunstnere remixet numre fra albummet, blandt andet Kasper Bjørke og det norske ambientprojekt Pjusk.

Hannah Schneider er kendt fra den anmelderroste duo AyOwA, men hun har også tidligere udgivet tre soloalbum og været nomineret til flere musikpriser i Danmark for sit soloarbejde.


LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: Otte sange, der har betydet noget særligt for Hannah Schneider

ANNONCE